Aricestii-Rahtivani, nr.1, DN 72, KM 8 jud. Prahova
0733 08 08 08
sipexsediu[at]sipex.ro

*Termosistem – certificat –

termosistem mesterica cut webSistemul de izolare termica cu polistiren expandat MESTERICA (ETICS)

Se aplica atat pe fatadele cladirilor nou construite , cat si ca reabilitare termica a cladirilor existente fie ele case unifamiliale ori blocuri de locuinte.

In acest fel , pe langa rolul pur functional de a oferi izolare termica , se asigura pe langa reducerea costurilor cu incalzirea si un aspect estetic placut oricarei fatade.

Componentele Sistemului de izolare termica MESTERICA :
· Adeziv pentru lipirea polistirenului “UNIVERSAL FIX” MESTERICA se utilizeaza atat pentru lipirea placilor termoizolante de fatada EPS 80, cat si pentru spacluirea acestora.
· Placi de polistiren ignifugat EPS 80 – Mesterica Universal Fix fabricat conform EN 13163 , cu conductivitate termica 0.040 W/mK , rezistenta la tractiune > 100 kPa si rezistenta la compresiune >80 kPa la o deformatie de 10%.
· Dibluri din material plastic pentru fixarea termoizolatiei cu tija din plastic sau metalica , cu lungimi diferite in functie de grosimea materialului termoizolant ( polistiren).
· Plasa de armare din fibra de sticla , cu greutate de minim 145 g/m2 , dimensiunea ochiului de 4x4mm si lungimea de 50ml , ce confera o foarte buna rezistenta la impact , masei de spaclu.
· Grund de amorsare – Mesterica Grund de aderenta – amorsa lichida menita sa asigure o aderenta sporita tencuielilor decorative pe masa de spaclu.Acest material previne in totalitate aparitia eflorescentelor.
· Tencuiala decorativa structurata MESTERICA “bob langa bob” cu granulatia cuprinsa intre 1 si 2mm sau structurata “scoarta de copac” cu granulatie cuprinsa intre 2 si 2,5mm , aplicabile in pat subtire pentru interior si exterior.